Vaše naročilo je bilo uspešno sprejeto. 

Vaš nakup lahko kljub uspešnemu zaključku naročila še dopolnite. To lahko naredite tako, da izpolnite obrazec spodaj;
Po hitri poti najdite iskano v naši spletni ponudbi. Za vse kar ne najdete tukaj, nam javite , našli bomo za vas. Poglejte in urejajte vsebino svoje nakupovalne košarice.

Vaše naročilo

Napredovanje vašega naročila - status

Zahvaljujemo se vam za vaše naročilo, oddano v spletni trgovini TOP MOBIL. S posredovanimi podatki bomo ravnali skrbno in v skladu s pravili zasebnosti. O napredovanju vašega naročila oziroma spremembi statusa, vas bomo obveščali na naslov vaše E-pošte. 

Redki primeri odstopanja od pričakovanega

V nekaterih redkih primerih se zgodi, da naročenih izdelkov trenutno ni mogoče nabaviti ali da niso dobavljivi v roku, ki presega 15 dni oziroma, da jih sploh ni mogoče nabaviti. To je možno v primerih kadar sledi več naročil za izdelek, ki je v trenutku med izborom izdelka v košarico in potrditvijo naročila že razprodan. Sicer vodimo skupno elektronsko evidenco vseh prodajnih točk vendar tehnično dopuščamo to redko možnost. Tudi v teh primerih vas bomo obvestili na naslov vaše E-pošte. 

Vračilo kupnine

Vračilo kupnine je možno vedno in v vseh primerih, skladnih s pravili poslovanja. Podrobno o tem tukaj.

Bi želeli dodati k vašemu naročilu še kaj, česar niste našli v spletni trgovini?

Vedno nam lahko zaupate vaše želje. Za vas bomo našli tudi tisto, česar trenutno ni na zalogi v naših prodajnih mestih. Držite se ustaljenega pravila, ki se glasi; sporočite letnik izdelave vozila, komercialno oznako, tip, moč in prostornino motorja in seveda še identifikacijsko številko (VIN).

Pristopna izjava k članstvu V
TOP MINI klub

Pristopna izjava k članstvu TOP klubov

Društvo TOP MOBIL

Društvo TOP MOBIL je prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje oseb, ki se združujejo zaradi skupnih interesov, opredeljenih s statutom, primarno zaradi ljubiteljstva in ohranjanja tehnične kulturne dediščine – starodobnih vozil.
Društvo TOP MOBIL samostojno formira in organizira ustroj podrejenih klubov.

Klubske dejavnosti društva

Vsak klub v svojem nazivu obvezno nosi predpono "TOP" in zaključnico "klub". 
Klubi se med seboj ločijo po dejavnostih in insignijah.
Posameznik se lahko pridruži enemu od društev ali vsakemu od njih. Član kluba posameznik postane s sklenitvijo pristopne izjave in hkrati postane član društva, ki mu klub pripada. 

Dejavnosti društva

Namen ter dejavnost društva so opravljanje nepridobitne dejavnosti na področju ohranjanja tehnične kulturne dediščine med kar se prišteva predvsem: 
  • Povezovanje ljubiteljev starodobnikov in ohranjanje premične in nepremične tehnične kulturne dediščine,
  • medsebojna pomoč članov pri obnovi starodobnikov,
  • pomoč pri iskanju rezervnih delov za starodobnike,
  • prirejanje medklubskih srečanj s sorodnimi klubi in društvi v Sloveniji in v tujini,
  • udeleževanje članov na rallyih in srečanjih ljubiteljev starodobnikov in tehničnih prireditvah v Republiki Sloveniji in v tujini,
  • organiziranje rallyev in srečanj ljubiteljev starodobnikov
  • vzpodbujanje k druženju članov društva in izobraževanje.

Članstvo klubov

  • Članstvo v društvih je prostovoljno in brezplačno. Član lahko postane vsak, ki s pisno izjavo potrdi, da sprejema pravila društva. V ta namen podpiše pristopno izjavo in predloži dokazilo o lastništvu in starosti vozila, katerega starost tehničnega vzdrževanja je več kot 30 let. 
  • Član lahko postane tudi oseba, ki ni lastnik starodobnika. 
  • Upravni odbor društva  mora soglasno odločati o vsakem sprejetju novega člana ter odgovoriti na poslano pristopno izjavo novega člana društva. Zavrnjen član ima možnost pritožbe zoper odločitve upravnega odbora.
+386 69 714 559
Industrijska cona Studenci - Maribor  
Išči