Search

TOP MOBIL v AKCIJI !!
SPLAČA SE !!

Tukaj predstavljamo izpostavljeno ponudbo v akciji. Česar ne najdete prav tukaj, lahko poiščete dalje v spletni trgovini
Komplet (KIT) zobatega jermena.Komplet (KIT) zobatega jermena.
Komplet (KIT) zobatega jermena.
Komplet (KIT) zobatega jermena.

Komplet (KIT) zobatega jermena.

Zobati jermen z osnovnim nosilcem.

Primerno za vozila Nissan, Renault in Suzuki (Nissan Primera, Renault Grand Scenic II, Laguna II, Megan II Sport Tourer, Megane II Coupe-Cabriolet, Megane II Hatchback, Saloon in Suzuki Grand Vitara II).

Število zob: 1 : 133
Širina 1 [mm: 26,00

Sedaj v septemberski akciji.

60.00 100.00

V kolikor se iskan izdelek trenutno ne nahaja v spletni trgovini, nam sporočite vaše želje . Sprejemamo plačila vseh večjih izdajateljev plačilnih kartic ter kriptovalut, tako preko spleta kot v prodajalni. Za podrobne informacije nas pokličite ali pošljite  E-pošto .
Nahajamo se v Industrijski coni Studenci v Mariboru. Navigacija vas bo vodila na skupni naslov več objektov na tej lokaciji, to je Preradovičeva ulica 22. V pomoč vam bo lokacija vpisana v Google Maps, ki natančno prikazuje lokacijo trgovine.
V kolikor nas nikakor ne boste našli, nas pokličite po telefonu 069 714 559 in pomagali vam bomo najti pot do nas.
VIN je kratica, ki pomeni Vehicle Identification Number. V prometni izkaznici je to Identifikacijska številka.
Običajno je sestavljena iz kombinacije 17 cifer in črk. Pri iskanju delov vozila je izjemnega pomena saj v katalogih identificira vaše vozilo v najmanjšo podrobnost. Vsak sestavni del vozila odgovarja VIN številki vozila.
Najenostavneje najdete te informacije v prometni knjižici vozila. Pomembni so podatki na vrstici B in 2A, kjer je beležen datum prve registracije vozila in prve registracije vozila v Sloveniji. Iz teh podatkov lahko predvidevamo letnik vozila.
Tip motorja vozila je beležen v prometni knjižici na vrstici 9A.
Kljub temu, so tudi ti podatki kombinirani v VIN številki vozila.
Na koliko kilometrov je treba opraviti servis avta?

Skrbno preberite servisno knjigo vašega vozila, kjer je navedeno v kakšnih intervalih proizvajalec vozila priporoča kontrolo delovanja motorja ter menjavo olja in kritičnih elementov. Običajno ob preteku enega od pogojev (torej tisto, kar pride prej). Ali po prevoženih določenih kilometrih ali po poteku določenega časa - ne glede na prevožene kilometre v tem časovnem intervalu.

Servis avta je pomembno opravilo, saj se sestavni deli vozila sčasoma obrabijo. Med njimi je tudi zobati jermen, ki je zelo pomemben del motorja. Prav zaradi obrabe se zobati jermen lahko pretrga, kar povzroči uničenje ventilov, včasih tudi uničenje bata. V takem primeru gre za večje popravilo, ko je treba zamenjati tudi druge dele motorja.

Pri velikem servisu se zamenja komplet zobatega jermena in vodno črpalko ter vse, kar se menja pri malem oziroma rednem servisu.

Pri velikem servisu ni razlike med dizelskim in bencinskim motorjem, razlika je le, če ima namesto zobatega jermena verižni pogon. Če ste drugi ali tretji lastnik avtomobila, vam priporočamo, da tudi pri malem servisu avtomehanika prosite, da pregleda stanje celotnega avtomobila, zlasti zobatega jermena, napenjalca in cilindrov.
Menjave zobatega jermena naj se loti usposobljeni avtomehanik.
V kolikor med izbranimi kompleti ne boste našli takega, ki ustreza vašemu vozilu, nam sporočite starost vozila, komercialno oznako, tip, moč in prostornino motorja, identifikacijsko številko (VIN) in seveda letnik izdelave. Sestavili vam bomo komplet, ki bo ustrezal vašemu vozilu.

TOP MINI klub

Klub ljubiteljev TOP MINI vabi k članstvu posameznike, ki želijo prispevati k prepoznavnosti legendarnega minija.
Članstvo je brezplačno in vam omogoča periodična obveščanja o TOP dogodkih v regiji in globalno.
Člani kluba prejmejo članske ugodnosti v obliki popustov pri nakupu v spletni trgovini  ter prodajnih točkah  TOP MOBIL.

TOP OLD klub

Klub ljubiteljev TOP OLD vabi k članstvu posameznike, ki želijo prispevati k prepoznavni zapeljivosti starodobnikov.
Članstvo je brezplačno in vam omogoča periodična obveščanja o TOP dogodkih v regiji in globalno.
Člani kluba prejmejo članske ugodnosti v obliki popustov pri nakupu v spletni trgovini ter prodajnih točkah TOP MOBIL.
+386 69 714 559
Industrijska cona Studenci - Maribor